nearly there......
Last update coming up, have just finished our last tour. Great trip through the Kimberly region of north west Australia. We are talking unsealed roads, waterfalls, steep gorges, & spectaculair scenery. Slept in swags under the stars every night! Will try to wash the red dust out before we get back! I'm thinking Lia is going to finish up with something profound.........
AUSSIE;
Land van rode aarde
Land van ruimte,eindeloze vergezichten
Land van exotische flora en fauna
Land van sunsets
Land van sterrenhemels en melkweg
Land van aboriginals en white men...een soms wat ongemakkelijke relatie, strevend naar een rechtvaardiger samenleven met elkaar
Land van travellers
'No worries mate'
Verzadigd zijn en je leeg voelen. Wat is het doel van t reizen geweest? De weg bereizen, na vele voorbereidingen, met ruimte voor spontane besluiten. Laat t leven je verrassen, we plannen al zoveel.
De weg heeft mij verrijkt..om zoveel Majestueuze Schepping te mogen zien .
We hebben veel zonneschijn gehad, af en toe wat regen en kou. Soms wat 'tegenwind'.
Een rugzak vol indrukken,ontmoetingen,verhalen en een versterkt besef van de 'rijkdom' die ons straks weer begroet .
Om onze kinderen weer te omarmen en dierbaren te zien.
Met dank aan jullie allen, onze medereizigers, met wie wij onze reiservaringen konden delen. Wij keken uit naar jullie reacties
Onze Big Trip is bijna voorbij.
We komen naar huis.
Het is mooi geweest!
You have had such a fantastic time, can't wait to hear from you. OK then Al, translation into English please!!
See you soon, take care, Julie
can't wait to see you, the journey that you made sounds grate! only 48 more hour and then i can finaly hold you again.. love and kisses katherine
Goede reis terug!
Goede reis terug. Groetjes
Het was erg leuk om jullie belevenissen te kunnen lezen.
Goede reis terug!
groetjes Inge
mooie fotos
En een goede reis terug
liefs geertje
Hi Lia en Alan,
Op weg terug, naar het `gewone`leven met de alledaagse beslommeringen, zorgen en blije fijne belevenissen. Fijn om te lezen dat het goed is om de terugreis te aanvaarden, jullie waardering voor de mogelijkheid om de rijkdom v d aarde te zien van onze Schepper gegeven. Fijne reis terug, see you soon, with love. Joke.
Hallo allebei,hopelijk hebben jullie een goede reis gehad! Later hoor ik de verhalen wel! Wij zijn nu op vakantie in Frankrijk en genieten van onze 3weken. Gr. Wouter en Anneke
Hi,
Goede reis terug met een rugzak vol onvergetelijke ervaringen!!
Hoor graag over jullie belevenissen!!
Geniet nog van de laatste "vrije tijd"
Groeten,
Annet
Hallo Lia en Alan,
Ik heb genoten van jullie reisverhalen.
Goede reis terug.
Liefs,