Welcome to Alan & Lia's travel blog

North Island NZ

lieve allen

Sinds 17 april zijn we in Nieuw -Zeeland, een prachtig groen land, een verademing na de hectiek in China. en hoewel het officieel al herfst is hier, merken we daar nog weinig van. De zon blijft ons achtervolgen en we hebben vaak de korte broek aan. Dit zeggende, vandaag is de eerste dag dat we regen hebben! We hebben overweldigende mooie natuur gezien en genieten van t rondrijden in ons luxe huis op wielen. We hebben een aantal dagen stilgestaan bij de Bay of Plenty, wel er was plenty zonneschijn, rust, ruimte, vergezicht3n en stranden(bijna helemaal leeg ). Nu zijn er niet zo veel mensen, Kiwi`s, worden ze hier genoemd, 4 miljoen(en ruim 40 miljoen schapen)

Nu zijn we een paar dagen bij mijn oom en tante die hier al 30 jaar wonen, recent hebben zij tesamen met hun zoon een farm gekocht, dit omringd door bergkammen en heuvels.

Uiteraard veel Engelse invloed hier te zien, plaatsnamen. landschap zelfs. Prachtige onuitspreekbare Maori plaatsnamen. Exotische planten, varens en bomen, een naam'Piripiri

We hebben een prachtige vogel gezien, de Tui, prachtig geluid, en nee de Kiwi vogel alleen nog op een plaatje gezien.

Dit is het voor nu, Engelse versie volgt nog!

geertje verkleij

Doe wim en lenie van ons de groeten
En een fijne tijd in new zealand
liefs geertje

tilly hertog

Hallo Alan en Lia

Rust,als ik de foto zo zie,wil ik wel even over vliegen,het zal wel prachtig wezen ,de natuur daar. Een fijne en goede reis in New Zeeland.
liefs Tilly

Sylvia

Wat heerlijk zo'n reis. Leuk om jullie te volgen.
Alan we hebben je wel gemist op de expo.

Goede reis samen , groetjes Sylvia

Brenda McGinn

Have been following your adventures. How exciting. And now NZ! What challenges will you meet there? Can't believe you have actually done it - well done. I am really pleased for you. Thoughts and love are with you continually.
Brenda, Aisling & Graham xx

joke

Fijn dat jullie rust waarderen, dik verdiend op jullie leeftijd..........een middagdutje enzo..Hihi...geniet ervan. Op verhaal komen bij de family. Alan, gaat het dan nu gebeuren, je didgeconcert in korte broek? New Zeeland met z,n prachtige zonnige groene natuur, prima locatie toch? Liefs, Joke.

Herman Baars

Graag zou ik in contact met mijn neef Wim Verkleij willen komen. Mail me [email protected]