Oz 2
G`dday allemaal
Hoe gaat t met jullie?
Een korte update dit keer.
We hebben een drie-daagse toer naar Uluru rock, Kata Tjuta(TheOlgers) +KingsCanyon gehad. Kilometers gewandeld.
We hebben veel gezien en gehoord over de specilale plaatsen en riten van de plaatselijke aboriginals. Het aantal mensen wat aan toer meedeed was 20, en wij waren de oudste van het hele stel. We voelden ons als ouders van al die jonge studenten ... leuke contacten gehad.
In de bush slapen in een swag-bag, dit is een matje opgerold in een grote slaapzak en daar kruip je met je eigen slaapzak in. Zeer koude nachten, mooie sterrenhemels. Het is echt scouten, Alan was in zijn element.
En inmiddels zijn we in Darwin aangekomen en beginnen we aan onze laatste etappe van de reis. Acclimatiseren aan de veel hogere temperatuur hier.. 25-30 graden.
English only,
Alan says that we`ve made it to Darwin, getting used to high temperatures and preparing ourselves for our last organised trip to the Kimberleys, starting on Saturday.
Visiting Alice Springs, seeing Ulurus Rock at sunset/sunrise was a highlight.
We had some good hiking in the mountanous-area.
Lots of driving in this vast country of endless horizons.
Hope to add a couple of photos, usual tourist stuff of course....
Oeiiiii.....wat knap Lia om zo te slapen. Alan, jij komt aan je scoutenverlangen toe nu. Top voor je!!
Lang geleden heb ik met medestudenten heerlijk geslapen `naast` de Dode zee, een bijzondere ervaring, maar het was daar natuurlijk lekker warm. De kou zou me niet zo trekken. Toch denk ik dat het veel opbrengt, wat het mooie land jullie geeft lees ik. Have fun.
Wat maken jullie geweldig veel mee!!! En wat gaat de tijd toch snel. Al bezig aan de laatste loodjes..........Geniet nog van alle indrukken, belevenissen en het heerlijke weer.
Zo te lezen hebben jullie een geweldige tijd, wat een ervaringen!!
Veel te vertellen als jullie thuis zijn.
De laatste loodjes alweer, geniet er maar van!
Ik geniet met jullie mee. Leuke struisvogel.
Alan ik heb (bijna) een oefenruimte.
Ja, straks gaat het gewone leventje weer beginnen.
Nog heel veel plezier samen.
Veel liefs van Anka en Ernst.
ps We trouwen op 12 september as.